Haberler

Espiye Belediye Başkanı Karadere Açıklaması

"Belediye başkanı olarak görevimin başındayım, inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,

"Belediye başkanı olarak görevimin başındayım, inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Karadere, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığı tarafından 7 Şubat 2013 tarihinde Belediye Başkanlığı görevine tekrar iade edildiğini hatırlattı.

Göreve ilk geldiği günden itibaren Espiye halkının refah seviyesini yükseltebilmek için çalıştıklarını ifade eden Karadere, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 9 yıllık bu süreç içinde birçok hizmete imza attık. Espiye halkının menfaatine olan her türlü hizmeti yaptık. Espiye Belediyesi ve Espiye insanın çıkarları bizim için çok önemli. Bunun doğrultusunda hareket ediyoruz. Belediye başkanı olarak görevimin başındayım, inşallah hizmetlerimize kaldığılmız yerden devam edeceğiz."

Karadere, hakkındaki iddialar nedeniyle yaklaşık 4,5 ay cezaevinde kaldığını ve 31 Ocak 2013 Perşembe günü mahkeme tarafından tahliye edildiğini anımsattı.

Espiye'ye yapılması planlanan F Tipi Cezaevi için belediyenin yaklaşık 100 dönüm yer tahsisi yaptığını belirten Karadere, şöyle devam etti:

"Bildiğiniz gibi ben 5 tane arkadaşımla beraber cezaevinde kaldım. Bizi ziyarete gelen bazı vekillerimize, 'sayın vekilim sonuçta ilçemize bölge cezaevi yapılacak, bu cezavei yapılmadan önce ihtiyaçların tam anlamıyla karşılandığı bir cezaevi yapılsın, biz özellikle mühendis arkadaşlarla içeride incelemesini yapıp ona göre projeye katkıda bulunacağız. 4,5 ay gibi uzun bir sürede inceleme şansımız oldu' dedim. Böyle de bir espri yapmıştım."

Muhabir: Gültekin Yetgin

Yayıncı: Dilek Sezen - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Erol Karadere Erhan Erol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title