Haberler

Eskişehir'de Başarılı Polis Memuruna Altın Hediye Edildi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Ok'a çalışmalarından dolayı başarı belgesi ve altın hediye edildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Ok'a çalışmalarından dolayı başarı belgesi ve altın hediye edildi.

Aydıner Ek Hizmet Binası'nda düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Özefe, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurlarının bir yıl boyunca 55 bin vatandaşla bire bir ilgilendiğini söyledi.

Özefe, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurlarından vatandaşlarla yıl boyunca en fazla ilgilenen memuru ödüllendirdiklerini belirterek, "Toplum Destekli Polislerimiz yıl boyunca vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir çözme fırsatı buldu. Polislerimiz vatandaşlarımızın, bilgilenmelerinde, mağdur oldukları konularda yol gösterme de mahallede yaşadıkları sorunlarda hep yol gösterici olmuş, çözülebilen konuları çözmüşlerdir. Bu yıl 55 bin vatandaşımız ile ilgilenilmiş, sorunları çözülmüş veya yol gösterilmiştir.

Toplum Destekli Polislerimiz 132 bin mektup dağıtarak, vatandaşların dolandırıcılar karşısında mağdur olmalarını önledi.

Her hafta iki mahallede toplantılar yapıldı. Bu toplantılarda vatandaşlarımız bilinçlendi" dedi.

Konuşmanın ardından Özefe, çalışmalarındaki başarıdan dolayı polis memuru Mehmet Ok'a başarı belgesi ve altın hediye etti.

(MD)

01.06.2012 16: 53: 30

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Mehmet Ok Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title