Haberler

Eskiköy'e Köy Konağı Yapılıyor

Ortaca ilçesine bağlı Eskiköy'de, hizmet binası ve misafirhane olarak kullanılmak üzere 2 katlı köy konağının temeli atıldı.

Ortaca ilçesine bağlı Eskiköy'de, hizmet binası ve misafirhane olarak kullanılmak üzere 2 katlı köy konağının temeli atıldı.

Yaklaşık 167 bin lira maliyetle yapılacak köy konağı, İl Özel İdaresi tarafından Ortaca Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne aktarılan ödenek ve muhtarlığın bütçesinden yaptırılacak.

Eskiköy Muhtarı Osman Aybey, yaptığı açıklamada, yaklaşık 167 bin liraya mal olacak köy konağının kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti. Aybey,

"İki katlı planlanan köy konağının birinci katı hizmet binası, üst katı ise misafirhane olarak hizmet verecek. Başta Kaymakamımız olmak üzere, buranın yapılmasında emeği geçenlere köylülerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Köy konağının temeli Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ali Avcı, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Mesut Yazan, Eskiköy Muhtarı Osman Aybey ve köylülerin de katıldığı törenle atıldı.

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title