Haberler

Eşbaşkanlar Taziye Evinin Temelini Attı

Güncelleme:

Batman Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Belediye tarafından İpragaz mahallesinde yapılacak olan Salih Özdemir taziye evinin temellerini attı.

DBP İl Başkanı Serdar Atalay ve Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşilmen, Belediye Başkan Yardımcısı Semra Güneş, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleriyle birlikte taziye evinin temellerini atan Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, Salih Özdemir Parkı'nın yanında yapılacak olan taziye evi projesinin İpragaz mahallesinde önemli bir ihtiyacı karşılayacağını dile getirdi.

Batman Belediyesi tarafından temelleri atılan taziye evinin yapımında katkısı olan Seyfiye (Yazlıca Köyü) halkı ve muhtarına teşekkür eden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, "Bugün burada temellerini attığımız bir yas evidir, bizim dileğimiz halkımızın her zaman güzel günler görmesi, ama yas ve ölüm de toplumsal hayatın önemli bir gerçeği. Bu gerçekten kaçınamayacağımıza göre, insanlarımızın böylesi zor zamanlarında Batman Belediyesi olarak onların yaşayacağı sıkıntıları en aza indirmek, onların yanında olmak, taziyelerini ve yas günlerini daha iyi şartlarda geçirmelerini sağlamaktır. Taziye evleri bu açıdan önemli bir hizmet ihtiyacını karşılıyor. Bu taziye evinin temellerinin atılmasında ve bundan sonra yapımında emeği geçmiş ve geçek olan herkese Batman Belediyesi adına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Özdemir Salih Özdemir İpragaz Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title