Haberler

Eşbaşkan Kışanak Batmandaydı

Güncelleme:

Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Batmandaki iftar programına katıldı.

Batman'da yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerinin, Eylül ayında Diyarbakır'da yapılacak Demokratik Ekonomi Konferansı'na hazırlık atölyesi çalışmaların katılmak amacıyla Batman'da bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Batman Belediyesi tarafından Petrolkent mahallesinde halka verilen iftar yemeğine katıldı.

Batman Belediye tarafından Ramazan ayı boyunca her hafta bir bölgede bulunan taziye ve halk evlerinde günde bin kişiye verilen iftar yemeği programına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak da katıldı.

Petrolkent mahallesinde bulunan Mehmet Sincar Halk evinde verilen ve bini aşkın kişinin katıldığı iftar yemeğine belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel, belediye eşbaşkan yardımcıları Nasır Taş ve Semra Güneş, belediye meclis üyeleri ile birlikte katılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, burada iftarını açtı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Demokratik Ekonomi Konferansı Batman Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title