Haberler

Erzurum'da kenenin ısırdığı adam hayatını kaybetti

Güncelleme:

Erzurum'da kene ısırması sonucu hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki adam 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Mahalle muhtarı, toprağa verilen adamın izolasyonlu bir şekilde defnedildiğini belirtti.

Erzurum'un Oltu ilçesinde kene ısırması bir can aldı. Tedaviye alınan adam hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetti.

CENAZEDE İZOLASYON TEDBİRİ

Oltu ilçesine bağlı Nüğürcük Mahallesinde ikamet eden İ.Y'nin (37) Kırım Kongo kanamalı ateşi (KKKA) teşhisiyle ilk tedavisi Oltu Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Daha sonra sevk edildiği Erzurum Şehir Hastanesinde 2 gün yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

2 çocuk babası İ.Y'nin cenazesi Nüğürcük Mahallesinde köy sakinlerince tedbirli olarak toprağa verildi. Mahalle muhtarı Abubekir Gültekin, cenazenin köy sakinleri tarafından izolasyonlu bir şekilde bir şekilde defnedildiğini söyledi.

Erzurum'da kenenin ısırdığı adam hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Hastanesi Erzurum Acil Durum Ölüm Yerel Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

bekir yapici:

ölene Allah rahmet eylesinde tv kanallarinda yazili basinda Türkce resmen katlediliyor, halbuki örnek olmalari gerekir yani kene isirmaz kardesim aynen sivrisinek gibi vucuda kan emen hortumunu sokarak kan emer ve emdigi kani tekrar vucuda salar aynen sivrisinek isirdi gibi kene isirdi demekte yanlistir.

30
10
yanıtYanıtla
uCube :

Bekir kardeşim, aynen dediğin gibi kene ısırmaz. Kene kan emici bir hayvandır ve yapıştığında çıkarılması da zordur. Ama bunun Türkçe'yi katletme ile ne alakası var onu anlamadım. ;))

yanıt8
yanıt0
Mehmet :

Bekir Bey, madem bu kadar hassassınız neden yazdıklarınızda numunelik bile olsa nokta, virgül yok? Ayrıca gördüğüm kadarıyla dahi anlamındaki de/da'nın ayrı yazıldığından da bihabersiniz.

yanıt13
yanıt1
Fatih Apaydın:

ABD biyolojik silah alanında ''diplomatik dokunulmazlıklı'' emtolog göndererek çalışma yaptığı söyleniyor, Lawrence'i Osmanlı'nın içine müslüman diye yutturan İngiliz aklından her şeyi beklerim

5
3
yanıtYanıtla
Mehmet :

Entomolog olmasın o?

yanıt6
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title