Haberler

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Giad'ı Ağırladı

Genç ve Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Genç ve Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Sakarya GİAD (Genç ve Girişimci İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Korkmaz ve üyelerden Ercan Angın, İnan Uyanıker, Cem Gün, Evren Çakırsoy, Nihatcan Oba ve Basın Danışmanı Cengiz Olgaç Başkan Öztürk'ü ziyaret etti.

Dernek Başkanı Gökhan Korkmaz Sakarya GİAD hakkında Başkan Öztürk'e bilgi verirken Mayıs ayında kurulan derneğin tanışma ziyaretlerine devam ettiğini belirterek Sakarya ile ilgili projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise ziyaret ve hediyeden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Korkmaz Cavit Öztürk Sakarya Erenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title