Haberler

Ereğlili Düzcelilerin Birlik Beraberliği

Karadeniz Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Gecesinde Bir Araya Gelen Düzceliler Doyasıya Eğlendi.

Karadeniz Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma gecesinde bir araya gelen Düzceliler doyasıya eğlendi.

Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ereğli Site Kulüpte gece düzenlendi. Geceye Ereğli eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Düzcespor Eski Başkanı İhsan Çetin, Düzce'den giden çok sayıda konuk ve Karadeniz Ereğli'de oturan bir çok Düzceli katıldı.

Dernek Başkanı Nejat Bakan, bu gecelerin devamının geleceğini ve Ereğli'de oturan Düzcelilerin her zaman yan yana olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından gecede emeği geçen sponsorlara plaket verildi. Geceye katılanlar Karadeniz Ereğli Yerel Sanatçısı Hülya'nın söylediği hareketli parçalarla doyasıya eğlendi.

(TS-AK) 02.06.2008 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title