Haberler

Ereğli'de Kadın Çiftçiler Yarıştı

Konya'da yapılacak "Kadın Çiftçiler Bilgi Yarışması"na Ereğli adına katılacak yarışmacıları belirlemek amacıyla her yıl düzenlenen "Ereğlili Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi yarışması yapıldı.

Konya'da yapılacak "Kadın Çiftçiler Bilgi Yarışması"na Ereğli adına katılacak yarışmacıları belirlemek amacıyla her yıl düzenlenen "Ereğlili Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi yarışması yapıldı.

Ereğli Kültür Merkezi'ndeki yarışmaya, Kaymakam Hasan Bağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Say, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Özgüven, Birlik ve Oda Başkanları, Daire Amirleri ve birçok davetli katıldı. Yarışmada Zengen, Belkaya, Aziziye kasabalarının yanı sıra Yazlık köyü, Türkmen köyü, Kuzukuyu köyü ve merkeze bağlı 7 bayan yarışmacı birinci gelebilme için yarıştı. Belkaya ve Merkez yarışmacılarının final sorularına beraberlik ile girdiği yarışmada kazanan Belkaya'dan Fadimana Şanal oldu. Bu sonuçla Belkaya, Konya'da yapılacak yarışmada Ereğli ilçesini temsil etmeye hak kazandı.

Yarışma öncesi bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Özgüven, "Bu yarışmanın organizasyonunda bizlerden desteğini esirgemeyen sayın Kaymakamımıza, yarışmacılarımıza takdim edeceğimiz hediyeler için gerekli desteği sağlayan kurum ve kuruluşlara ve buraya gelerek destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kadın çiftçilerimizi daha çok teşvik edebilmek için düzenlediğimiz bu yarışmada galip olacak ekip bizleri önce Konya'da ve başarılı olmaları halinde Türkiye genelinde temsil edecekler. Daha önceki yıllarda Konya'da düzenlenen yarışmalarda birinciliklerimiz olduğu gibi bu konuda da çok sayıda övgü alıyoruz. Umarım bu başarılara bir yenisi buradan birinci çıkacak arkadaşlarımız ekleyecek" dedi

Yarışmanın sonunda dereceye giren yarışmacılara plaketlerini Kaymakam Hasan Bağcı ve eşi verirken, diğer yarışmacılara da çeşitli hediyeler takdim edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bağcı Belkaya Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title