Haberler

Erdek Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı

Balıkesir'in Erdek Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısının İlk Oturumunu Gerçekleştirdi.

Balıkesir'in Erdek Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Toplam 8 maddenin görüşüldüğü Eylül ayı toplantısında kamyon garajında yapılması planlanan belediye sarayının da içinde yer alacağı alışveriş merkezi için mevcut kamyon garajı yerinin kat karşılığı tahsis edilmesi konusunda Belediye Başkanlığı'na yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Diğer gündem maddesinde ise Bandırma, Erdek, Ocaklar, Karşıyaka ve Bursa'nın Karacabey belediyelerinin biraraya gelerek Bandırma'da yapacakları çöp ve katı atık arıtma tesisinin kurulması için planlanan Katı Atık Tesisi Birliği'nin tüzüğünün hazırlanması konusunda da Belediye Başkanlığı'na yetki verildi. Diğer yandan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Seyitgazi Tepesi'nde turistik amaçlı eğlence tesislerinin yapılması için hazırlananan projenin Turizm Bakanlığı'ndan onaylandığını açıkladı. Mecliste görüşülen diğer maddeler çeşitli komsiyonlara havale edildi.

Erdek Belediye Meclisi'nin Salı günü yapılacak olan Eylül ayı ikinci oturumunda ise, Kapıdağ Sığır Yolu mevkiinde yapılacak turistik tesisler için hazırlanacak olan imar planı görüşülecek.

(ÖT-MEY)

07.09.2007 19:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title