Haberler

Emniyetten Kaymakam Damatlar'a Ziyaret

Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılı etkinlikleri kapsamında Silifke Emniyet Müdürü Yüksel Biçer, birim amirleri ile birlikte Kaymakam Fatih Damatlar’ı ziyaret etti.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılı etkinlikleri kapsamında Silifke Emniyet Müdürü Yüksel Biçer, birim amirleri ile birlikte Kaymakam Fatih Damatlar'ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Yüksel Biçer ve beraberindeki birim amirleri Kaymakam Fatih Damatlar'ı ziyaret edip, 10 Nisan Perşembe günü Atatürk anıtında düzenleyecekleri Polis Günü Kutlama Programına davet etti.

Polis Teşkilatının 169. kuruluş yılını kutlayacaklarını ifade eden Biçer, "Türk Polis Teşkilatı olarak ilçemizde halkımızın refahı ve huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. Arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda bir çok suçu önlerken, yine birçok olaya bulaşmış suçluları da yakalayarak gerekli mercilere teslim ediyoruz. Her geçen gün imkanlarımız daha iyiye gidiyor. Teknolojinin bütün imkanlarını kullanıyoruz. Halkımız daha önceki yıllarda polisi güç uygulayan ve suçlu kovalayan bir teşkilat olarak bilirken, bu gün polis amca gözüyle bakıp, daha yakın davranıyor" dedi.

Silifke'nin öncelikli olarak Mobese sistemine kavuşması gerektiğini vurgulayan müdür Biçer, "Yakın zamanda Silifke Mobese sistemine kavuşacaktır. Silifke bu hizmetlere laik bir yer. Şuan polis ekiplerimizin yaptığı gezi ve toplantılarla bir çok site ve apartman güvenlik tedbiri olarak kamera sistemi taktırıyor. Suçun işlenmesinde büyük ölçüde caydırıcı olan kameralar biz emniyet teşkilatına da büyük yardımcı oluyor" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından çok memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Fatih Damatlar, "Vatandaşımızın huzuru için hizmet veren bir teşkilatsınız. İlçe Emniyet teşkilatı yaptığı başarılı görevlerle benim ve Silifke halkının güvenini kazanmıştır. Bundan önce görev yaptığım yerlerde karakolları denetlerdim ama Silifke'de şuan bu konuda çok rahatım. Sayenizde egemen olmadığımız bir konu yok. Silifke'de her hangi bir suça karışacak bir kişi en az 40 kez düşünüyor ama sonuçta yine de başarıya ulaşamıyor. Bu güvenin sağlanmasında emeği geçen başta Emniyet Müdürü Yüksel Biçer olmak üzere, birim amirlerine ve polis memurlarına çok teşekkür ederim. Bu vesileyle tekrar 169. Kuruluş yılınızı kutlar, görevlerinizde başarılar dilerim" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Damatlar Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title