Haberler

Ekmen'in Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Av. M. Emin Ekmen, esnaf ve STK ziyaretlerinde bulunurken akşam vakti farklı mahallelerde evlere konuk oluyor.

EKMEN, EVLERE KONUK OLUYOR

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Av. M. Emin Ekmen ve İl Başkanı Murat Güneştekin gün içinde esnaf ve STK ziyaretlerinde bulunurken akşam vakti farklı mahallelerde evlere konuk oluyor. Ekmen ziyaretlerle ilgili olarak "Bir gecede 5 farklı mahallede evlere konuk oluyoruz. Ziyaret ettiğimiz aileler, akraba ve komşuları ile bizleri misafir ediyorlar. Hem projelerimizi konuşuyoruz hem de çözüm süreci, ülke gündemine ilişkin soruları da konuşarak varsa ev sakinlerinin talepleriyle ilgileniyoruz. Şunu ifade etmeliyim ki Belediye Başkan adayı olarak bizzat ve teşkilatımızla Batman'da çalmadığımız kapı kalmayacak" dedi.Ekmen son olarak, 30 Mart sonrası Belediye Başkanlığı döneminde tüm vatandaşlara açık, şeffaf ve ulaşılabilir bir yönetim sergileyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title