Haberler

Ekinci, TOKİ Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Güncelleme:

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ olarak bilinen Batıkent Mahallesinde bir dizi temaslarda bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, Meclis üyeleri İlhami Günbeği, Levend Çelik Bilal Tekatlı ile birlikte Batıkent Mahallesi'ne giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada Mahalle Muhtarı Halil Kaya ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Ekinci ve heyeti bir süre muhtarlık makamında mahallenin sorunları ile bilgi alışverişinde bulunarak, sorunların çözümü noktasındaki sıkıntılar yerinde incelenmek üzere Batıkent Mahallesinde keşif gezisi yapıldı.

Park, bahçe, alt yapı, temizlik gibi birçok sıkıntının oluştuğu Batıkent mahallesinde incelemelerini tamamlayan Başkan Ekinci, birim amirlerine telefonla ulaşarak sorunların çözümü için çalışmaların başlatılmasını söyledi.

Mahallede yapılan temaslar sonrası bir açıklama yapan Başkan Ekinci; "Gecenin bir yarısı oldu çalışmalar devam ediyor. Gün içerisinde gelen vatandaşların sorunlarını makamda dinliyoruz. Akşam ve mesai saatleri dışında her gün bir iki mahallemize giderek, buradaki sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz ve o sorunlarla ilgili birimdeki arkadaşları talimat andırıyoruz. Sorunların giderilmesi konusunda çalışmalara başlıyorlar. Tabi Batıkent Mahallesinde de birçok sorun var, özellikle aydınlatma konusu var. Gecenin bu saatinde geldik yerinde gördük. Ulaşımla ilgili talepleri var, parkın düzenlenmesi, parkın içerisinde çocuklar için oyun alanlarının oluşturulması ve yine spor alanlarının oluşturulması bütün bunlar buradaki mahallemizin istekleridir, bunlarda karşılanacak. Tabi burada amacımız insanlarımıza hizmet etmek, hizmetin en iyisini bir şekilde getirmek ve anında çözüm üretmek. Yani sorunun yarına, yarınlara aktarmak değil de, sorunu anında çözmek. Akşam saatlerinde Muhtar Arkadaşımız Halil Bey'i aradık, kendilerini ziyaret edeceğimizi söyledik. Burada sorunları kendilerinden dinledik sorunları yerinde de göreceğiz. O sorunların bizim yetkimizde olanların hemen, yetkimizde olmayanları ise gerek büyükşehrimiz, gerek diğer yerlerle de iletişime geçerek en azından sorunların aktarılması konusunda da köprü görevi göreceğiz. İnsanlarımız şundan emin olsunlar, 24 saat onların hizmetinde olan bir belediye başkanı ve bir ekibi vardır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Halil Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title