Haberler

Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Mahallesi'nde Otopark Alanı Tamamlandı

Güncelleme:

Efes Selçuk'un en büyük mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan alt yapı çalışmaları sonucunda tamamlanan otopark alanı hizmete açıldı. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirmenin mutluluğunu dile getirdi.

Efes Selçuk'un en büyük mahallelerinden biri olan ve toplamda 37 bin metrekare kilit taş döşemesi tamamlanan Cumhuriyet Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde cemevi yanında başlayan otopark alanı da tamamlandı. Çalışmalar sonrasında mahalleye giden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Yapılan bu çalışmalardan vatandaşlar mutluysa bizler daha çok mutluyuz" dedi.

Alt yapı çalışmaları biten mahallelerde parke ve kilit taş döşemelerinin tamamlandığı bölgeleri gezen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Cumhuriyet Mahallesi'nde halkın talepleri doğrultusunda yapımı biten otopark alanını da inceledi. Cumhuriyet Mahallesi'nde beş yılda yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Cumhuriyet Mahallesi'nde 5 yılda kaldırımı, yolu vs. derken 37 bin metrekarelik taş döşemesi ve iş yaptık. En son olarak da hemen Cemevinin alt tarafında bir alanımız vardı. Orada da otopark alanı oluşturduk. Yine Cemevinin ön tarafında da bir alan düzenlemesi yapacağız" dedi.

2019 yılında Cumhuriyet Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarından dolayı birçok sorun oluştuğunu hatırlatan Başkan Ceritoğlu Sengel, "Geçen bu zamanda bütün işlerin gittikçe tamamlanmış olduğunu görmek ve yürünebilen, kaldırımı olan yolları görmek açıkçası bizi mutlu ediyor. Çünkü kent mutlu, Başkan mutlu" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Çokyaman taleplerinin yerine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mahallemizde kaldırım ve yol sorunu vardı. Bunları başkanımıza ilettik. Başkanımız sağ olsun bu konuda bize yardımcı oldu. Hem yollarımız hem kaldırımlarımız yenilenmiş oldu. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Mahalle sakinleri de; daha önce özellikle kış aylarında oldukça zor anlar yaşanan mahallenin yol sorununun çözüme kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Mahalle sakinleri, yapılan bu çalışmalardan dolayı Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'e teşekkür ettiler.

Kaynak: ANKA / Yerel

Filiz Ceritoğlu Sengel Cumhuriyet Mahallesi Selçuk Efes Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title