Haberler

Edremit Belediyesi'nden Yol Atağı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, 2008 Yol Çalışmalarına Başladı. Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Bu Yıl İlçede Asfaltlanmamış Cadde ve Sokak Kalmayacağını İfade Etti.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, 2008 yol çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Yunus Bozbey, bu yıl ilçede asfaltlanmamış cadde ve sokak kalmayacağını ifade etti.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehir içi asfalt ve yama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yıl içinde bin ila bin 500 ton asfalt atılacağını belirten Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 2008 yılı içinde asfaltlanmamış cadde ve sokağın kalmayacağını söylerken, vatandaşlardan biraz sabırlı olmalarını istedi. Başkan Bozbey, "Bahar aylarının başlamasıyla beraber Edremit'in muhtelif yerlerindeki asfaltlama çalışmalarına başladık. Edremit'imizde asfaltlanmamış yer kalmamıştı. Fakat yeni yollar ve sokaklar açıyoruz. Buraların da asfaltlamasına hızla devam ediyoruz. Asfaltı eskiyen yerlerimizin de asfaltlarını bu yıl kazıyarak yeniden yapacağız. Ayrıca kış ayından çıkmamızdan dolayı bazı yollarda oluşan tahribatları da ortadan kaldıracağız. Bu yıl içinde asfaltı yenilenmemiş yol, sokak kalmayacak. Bizler yol medeniyettir düsturu ile çalışıyoruz. Bu medeniyeti de Edremitli vatandaşlarımıza en güzel şekilde yaşatmak zorundayız. Halkımız acele etmesin. Söz konusu sıkıntılı olan yerler bizim program listelerimizde var. Program dahilinde Edremit'te bozuk yol kalmayacak" dedi.

Ayrıca Başkan Bozbey, parke taşı çalışmalarına da değinerek, yeni yapılan ve açılan yolların program dahilinde parke taşı yapılacağını söyledi.

(SŞ-MŞ) 11.06.2008 17:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title