Haberler

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey:

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 4 Yılda 25 Yıl İçinde Yapılandan Daha Fazla İş Yaptıklarını Söyledi.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 4 yılda 25 yıl içinde yapılandan daha fazla iş yaptıklarını söyledi.

Her şeyin sevmekle başladığını bildiren Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Edremit'i çok seviyoruz. Bu nedenle bira yandan gece gündüz düşünerek diğer yandan bu projeleri uygulamaya koyup tamamlanmasını sağlıyoruz. 4 yıla 25 yıl içinde yapılan hizmetlerden daha fazlasını yaptık. Yarım olan yatırımları bitirdik. Körfez havaalanın tamamlanması ile Edremit Körfezi'ni dünyaya açacağız. Edremit Körfezi ilerleyen yıllarda Türkiye'nin ve dünyanın aranan, yaşanabilen ve turizmde şimdiye kadar hak ettiği yeri alacaktır." dedi.

Belediye Sarayı'nın Ekim ayı başında teslim edilmesini beklediklerini belirten Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Önemli projelerimizden biri de Belediye Sarayı. Vatandaşlarımıza daha çağdaş ve daha iyi hizmet sunabilmek, çalışmalarımıza daha elverişli bir ortamda devam edebilmek için Belediye Sarayı ve otopark inşaatının startını verdik. Mevkii itibarı ile Edremit Parkı ve Yılmaz Akpınar Bulvarı arasında yer alan tesisin mülkiyeti belediyemize ait. Eski garaj yeri olarak bilinen 3731,39 metrekare alanda yapılacak olan 15 bin 736 metrekarelik yeni belediye binası inşaatının Ekim ayı başında teslim edilmesini bekliyoruz. Binanı 2 kat bodrumuna yapılan 300 araçlık otopark hem yaşanan otopark sıkıntısını bir nebze de olsa çözerken, kiraya verilmesi ile elde edilecek gelirle yaklaşık 4,5 milyon dolara mal olan belediye hizmet binası kendi kendini finanse edecek. Geçen yıl başlayan çalışmalar bu yıl içinde tamamlanıyor. Edremit'te tarih yazıyoruz. 4 yıl içinde Edremit bu güne kadar alamadığı devlet yatırımlarını aldı." dedi.

(BT-MŞ) 13.06.2008 15:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title