Haberler

Edirne Katı Atık Yönetim Birliği'nin Ankara Temasları

Edirne Katı Atık Yönetim Birliği'nin (edikab) Ankara'da Çeşitli Ziyaretlerde ve Temaslarda Bulunduğu Bildirildi

Edirne Katı Atık Yönetim Birliği'nin (EDİKAB) Ankara'da çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulunduğu bildirildi.

     Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Katı Atık Yönetim Birliği ve Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile yönetim kurulu üyeleri, Entegre Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'nin faaliyete geçmesini hızlandırmak amacıyla AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak'ı TBMM'de ziyaret etti.

     Budak'a ziyaretleri hakkında bilgi veren heyet, daha sonra EDİKAB'ın Hollanda ile yürüteceği proje için yurda gelecek malzemeler hususunda Gümrükler Genel Müdürü Umman Hadimoğulları ve AB Türkiye Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Elçi Müsteşarı Andreas Laggis ile Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma Sektör Yöneticisi Elif Turcu Taş ile görüştü.

     Ziyaretlerde, Edirne Merkez İlçe Hıdırağa Köyü Yukarı Ova Mevkisi'nde bulunan 9 hektarlık alanında yapılacak entegre katı atık depolama tesisi projesi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

     Ankara'dan dönen heyet, daha sonra Edirne Çevre ve Orman Müdürü Abdullah Bülbül'ü ziyaret etti. Heyet, Bülbül'e Ankara'da yaptıkları görüşmeler hakkında bilgi verdi.

     (GÜR-RC-KÖS) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title