Haberler

Edirne Gönüllüleri Derneği Başkanı Bekleviç Açıklaması

"İlk gün söylediğimiz gibi inşallah o uçak bu şehre inecek"

Edirne Gönüllüleri Derneği Başkanı ve Sağlık Bakanı Danışmanı Tuna Bekleviç, Demirhanlı Havaalanı'nın açılmasıyla ilgili girişimlerin sonuç vermeye başlamasının sevindirici olduğunu bildirdi.

Bekleviç, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Uzunköprü'deki halka hitabı sırasında "İnşallah şimdi Edirne'de de eğitim noktasında bir havaalanını açmak suretiyle hem eğitim hizmetlerini verecek ve bunun yanında aynı zamanda küçük diyebileceğimiz uçakların inebileceği, halka hizmet noktasında bir adımı inşallah Edirne'mize kazandıracağız" sözüyle temmuz ayından bu yana havaalanının açılması için sürdürülen çalışmaların karşılığının net olarak görülmeye başlandığını belirtti.

Yıllardır unutulan bir projeyi gündeme getirdiklerini ifade eden Bekleviç, şunları kaydetti:

"Çağrı merkezi projemiz akabinde ikinci projemizle ilgili en önemli somut adımlardan birisi atılmış oldu. Bu çerçevede başta Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na olmak üzere Valimiz Hasan Duruer'e, Edirne Gönüllüleri'nin ilk girişimci heyeti olan sizlere, şehrimizin sivil toplum kuruluşlarının öncülerine, bizlere şehir dışından gönül veren kıymetli dostlarımıza, Bora Jet, Atlas Jet, Anadolu Jet, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi yöneticilerine teşekkür ederiz.

Ayrıca, temmuz ayından bu yana saha performansıyla Edirne Gönüllüleri'ni halk arasında mahalle mahalle kapı kapı anlatan emektar ekip arkadaşlarıma, bu şehre gönül veren herkese yürekten teşekkürlerimi sunarım. Bu çabalarımızın neticelenerek şehrimize faydalı olmasını temenni ederim. Değerli Edirneliler ve Edirne'ye gönül verenler. Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız. İlk gün söylediğimiz gibi inşallah o uçak bu şehre inecek." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Tuna Bekleviç Uzunköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title