Haberler

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Avrupa Birincisi Oldu

İtalya'da düzenlenen Avrupa Birliği Ülkeleri Kadınlar Boks Şampiyonası'nda, Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve aynı zamanda Milli sporcu olan Busenaz Çakıroğlu, altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İtalya'nın Cascia kentinde gerçekleştirilen şampiyonada 51 kiloda mücadele eden milli boksör Busenaz Çakıroğlu, kazandığı bu önemli başarıyı Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit olan Eren Bülbül ve ailesine armağan ettiğini söyleyerek, kendisine ait olan sosyal medya hesabından "Üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Senin vatan sevgisinin yanında belki de bu hiçbir şeydir; ama kazandığım bu şampiyonluk sana armağan olsun Eren Bülbül, iyi ki varsın Eren" mesajını paylaştı. Önemli başarıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, "Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak, Milletimizin göğsünü kabarttınız. Gurur duyduğumuz bu anlamlı şampiyonluğunuz dolayısıyla sizi gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" yazılı mektupla tebrik etti.

Kurulduğu günden beri aldığı ulusal ve uluslararası başarılarla Düzce Üniversitesi'nin başarı çıtasının yükselmesine önemli katkı sağlayan Spor Bilimleri Fakültesi, başarılarına yeni başarılar eklemeye devam ediyor. Katıldığı bireysel branşlarda ve takım sporlarında bir yılda 21 altın madalya ile Türkiye ikinciliği, toplamda da 55 madalya kazanarak Üniversiteler arasında en çok madalyaya sahip olma başarısını elinde bulunduran Düzce Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim gören Busenaz Çakıroğlu gibi birçok başarılı öğrencisiyle yeni başarılar kazanacağının işaretlerini veriyor.

Düzce Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Öğrencimizi, sergilediği duyarlı davranışından ve kazandığı bu önemli başarıdan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz" ifadeleri kullanıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Avrupa Birliği Trabzon İtalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli?
title