Haberler

Düzce Teknopark Yönetimi Bir Araya Geldi

Düzce Teknopark yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımını yaptı.

Düzce Teknopark yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımını yaptı.

Düzce Teknopark A.Ş. Genel Kurulu tüm hissedarların katılımıyla geçtiğimiz hafta yönetim ve denetim kurulları belirlenmişti. Yönetim Kuruluna Genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı Düzce Teknoparkta gerçekleştirildi. Bu ilk yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu görev dağılımları, genel müdür ataması ve girişimci firma kabulleri ile ilgili konular görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanı olarak Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük göreve getirildi. Kuruluşundan bugüne Genel Müdür olarak görev yapan Doç. Dr. Serkan Subaşı Genel Müdürlük görevinden iş yoğunluğu ve ABD'de gerçekleştireceği üç aylık araştırma ziyareti sebebiyle kendi isteği ile ayrıldı. Yerine Düzce Üniversitesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ali Gürsel Genel Müdür olarak atandı. Toplantıda ayrıca Girişimci Kabul ve İşletme Koordinatörlüğü görevinden ayrılan Betül İşbilir'in yerine Emrah Yılmaz göreve getirildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title