Haberler

Düzce'de Güreş Heyecanı Sona Erdi

11-13 Yaş Minikler Türkiye Güreş Eleme Müsabakaları, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirildi.

11-13 Yaş Minikler Türkiye Güreş Eleme Müsabakaları, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirildi. Dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda, 11-13 Yaş Minikler Türkiye Güreş Eleme Müsabakalarına 21 ilden 356 sporcu katıldı. 3 gün boyunca süren 11-13 yaş Türkiye Güreş Eleme Müsabakalarının son günü zorlu ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Minderde Türkiye Şampiyonasına katılmak isteyen güreşçiler, rakiplerine tuş etmek için son güçlerine kadar güreştiler.

Üçüncü günün sonunda dereceye girenlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Güreş İl Temsilcisi Ramazan Topal, Düzce Güreş Antrenörü Ufuk Koçak, Eski Milli Takım Antrenörü Mehmet Turkaya ve güreş antrenörleri verdi.

11-13 Yaş Minikler Türkiye Güreş Eleme Müsabakalarında 26 kiloda, Gürkan Güven birinci, Adem Uçkun ikinci ve Berkay Boydaş, Melih Çelik üçüncü oldu.

29 kiloda; Burak Uzun birinci, Sinan Kaya ikinci, Aydın Sultan ile Ahmet Karakuş üçüncü oldu. 32 kiloda sırayla Cihan Desteci, Alperen Bal, Furkan Cay ve Furkan Top madalya aldı. 35 kiloda Cavit Acar altın, Muharrem Emin gümüş ve Emre Kural ile Soykan Makas bronz madalya sahibi oldu.

38 kiloda Oğuzhan Çavdar birinci, Abdulkadir Saydam ikinci ve üçüncüler Emin Çakırkaya ve Fahri Çiçekçi oldu. 42 kiloda Mustafa Ay, Hamza Altıntaş, Mehmt Erbay ve Emin Ilgaz ilk dört sırayı aldı.

47 kiloda Oktay Tuncay birinci, Muhammet Yıldırım ikinci, Uğur Erdoğan ve Ümit Sasa üçüncü oldular. 53 kiloda Kemal Bircan Altın altın, Hasan Orakçı gümüş, Mücahit Aydın ve Samet Kuş bronz madalya kazandı. 59 kiloda, Emre Ulusoy birinci, Buğra Candır ikinci, Mahir Parmaksız ve Ahmet Ocakçı üçüncü oldu.

66 kiloda Aykut Gençalp, Emirhan İpek, Talhan Sağbilge ve Batuhan Şahin ilk dörde girdi. 75 kiloda Emiröz Kayıkçı birinci, Çağrı Can Bayram ikinci, Furkan Dursun ve Kemal Aslantürk üçüncü oldular.

(AY)

27.05.2013 13: 40: 35

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Şiran Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title