Haberler

Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarı 2024 Etkinliği Sonuçlandı

Güncelleme:

Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarı 2024 etkinliği, ödül töreniyle sona erdi. Üniversiteler arası iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, birçok başarılı proje dereceye girdi.

Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarı 2024 etkinliği, gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.

Programın açılışında konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir; Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile birlikte yürüttükleri Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarı etkinliğine birçok ciddi başvuru olduğunu belirterek etkili ve katma değeri yüksek ürünlerin dereceye girdiğini ifade etti.

Üç kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağını dile getiren Rektör Sözbir, etkinliğin düzenlenmesinde büyük emekleri olan paydaşlara teşekkür etti. Hem ABD'de hızlandırıcı eğitimle, hem Çin hem de Pakistan ile ortak çalışmalar yürütmek istediklerini söyleyen Sözbir, bu ortak proje ve iş birliği çalışmalarıyla ülkemize ve Düzce'ye katkı sunmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. "Ali Kuşçu Genç Yenilikçiler" kategorisinde Mahmut Mert Büyükbaş "Model Uydu" projesi ile "Uluğ Bey Bilim ve Araştırma" kategorisinde Erdi Buluş "NanoTek Yara Örtücü Bantlar-Ozon Yağı ile Güçlendirilmiş Membranlar" projesi ile, "El-Cezeri Teknoloji Liderleri" kategorisinde ise Kader Coşkun "Ultra Erken Dayanımlı Beton Karışımı" projesi ile birinciliği kazandılar. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Bolu Eğitim Yerel Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title