Haberler

Dursunbey'de Ulusal Egemenlik Halı Saha Futbol Turnuvası

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi Tarafından Düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi. Bu Sene, "Ulusal Egemenlik Halı Saha Futbol Turnuvası" Adıyla Düzenlenen Turnuvada Şampiyon Başaranspor Oldu.

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvası sona erdi. Bu sene, "Ulusal Egemenlik Halı Saha Futbol Turnuvası" adıyla düzenlenen turnuvada şampiyon Başaran spor oldu.

Dursunbey'de, belediyenin ve Dursunbey spor Kulübü'nün birlikte düzenlediği Ulusal Egemenlik Halı Saha Futbol Turnuvası'na 29 takım katıldı. dün akşam oynanan final karşılaşmasıyla sona eren turnuvanın kupa törenine Dursunbeyli olan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadi Güven de katıldı. Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, halı saha turnuvasının her yıl daha fazla ilgi gördüğünü, daha çok takımın katılmak için müracaat ettiğini belirtti. Turnuvanın gençleri bir araya getirip, kaynaşmalarını sağlamak açısından da önemli olduğunu belirten Yılmaz, katkısı olanlara teşekkür etti. Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük turnuvanın her yaştan seyircinin de iştirak ettiği turnuvanın renkli görüntülere sahne olduğunu kaydetti. Kaymakam Küçük, "Bu tür turnuva ve diğer spor etkinlikleri sebebiyle özellikle gençlerimizi kahvehaneler ve benzeri yerlerde vakit geçirmelerini engellemiş oluyoruz. Gençler bizim geleceğimiz, gelecek onlara emanet edilecek. Halı saha turnuvasını düzenleyen belediye ve spor kulübümüze teşekkür ederim" dedi.

DEPREMİ HİSSETTİLER Dursunbey'deki halı saha turnuvası sırasında ilçede meydana gelen hafif şiddetli deprem protokol mensupları ile vatandaşlar tarafından hissedildi. Ödül törenine katılan Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadi Güven, Cumhuriyet Savcıları Uğurhan Kuş, Orhan Cuni, Orman İşletme Müdürü Cemal Yeşilyaprak, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Sedat Karabay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafif şiddetli depremi hisseden seyirciler kısa süreli panik yaşadı. Kısa aralıklarla 3 defa hafif şekilde sallanan vatandaşlarla birlikte protokolde bulunan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadi Güven, Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Cumhuriyet Savcıları Uğurhan Kuş, Orhan Cuni, Askerlik Şube Başkanı Sedat Karabay, Kadastro Müdürü İzzettin Şahin ve Orman İşletme Müdürü Cemal Yeşilyaprak oturdukları yerden kalkmayınca seyirciler de paniği kısa sürede atlattı. Ulusal Egemenlik Halı saha Futbol Turnuvasının şampiyonu olan Başaranspor'un kupasını müsteşar yardımcısı Sadi Güven verdi. Sadi Güven, gençlerin uğraşabilecekleri bu ve benzer organizasyonların daha da artırılması gerektiğini söyledi. Turnuvanın ödül töreninde, en iyi kaleci Sadullah Kabakçı seçilirken, ödülünü Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Sedat Karabay'dan aldı. Turnuvanın ikincilik ödülü ise Camcılar Pen takımının oldu.

(RA-YU) 17.06.2008 18:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title