Haberler

Dünya Şampiyonu Sporcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün down sendromlu dünya şampiyonu sporcusu Ali Topaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün down sendromlu dünya şampiyonu sporcusu Ali Topaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Afrika'da düzenlenen şampiyonada gülle atma ve 100 metrede dünya şampiyonu olan, disk atmada ise gümüş madalya kazananTopaloğlu ile antrenörü Musa Davulcu'yu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Beştepe Külliyesi'nde ağırladı.

Ziyarette büyük onur yaşadığı ifade eden Topaloğlu, "Milletin evi Beştepe Külliyesi'nde Cumhurbaşkanımız tarafından misafir edilmek bizim için büyük onur. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Topaloğlu'nun milli gururları olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç de "Cumhurbaşkanımızın sporcumuzu kabul etmesi çok anlamlı ve bizim için onur verici. Daha önce üst üste üç yıl ödül aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri bir kez daha onurlandırdı" diye konuştu.

Öte yandan Ali Topaloğlu ile antrenörü Musa Davulcu ile Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün'ü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da makamında kabul etti.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Canik Belediyespor Ali Topaloğlu Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title