Haberler

Dünya Kur'an-I Kerim Okuma Şampiyonu Kapaklı'ya Geliyor

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kapaklı Belediyesi'nce hazırlanan program belli oldu.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kapaklı Belediyesi'nce hazırlanan program belli oldu.

Kapaklı'da Kutlu Doğum Haftası etkinliği 16 Nisan'da Beyaz Saray Düğün Salonu'nda gerçekleşecek. Program saat 20.30'da başlayacak.

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, Kapaklı Belediyesi olarak Kutlu Doğum programlarını geleneksek hale getirdiklerini söyleyerek,"Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini, tüm Kapaklı halkı ile birlikte yine en iyi şekilde kutlayacağız. "dedi.

Belediye olarak bu yıl daha farklı bir etkinlik düzenleyeceklerini kaydeden Demir, 'Peygamber'imizi en güzel anlatan Kuran-ı Kerim'dir. Biz de bu kapsamda 2004 yılı Dünya Kur'an-ı Kerim okuma şampiyonu Hafız Selman Okumuş'u Kapaklı'ya getireceğiz" diye konuştu.

Demir program kapsamında ayrıca Dünya Mevlithanlar Cemiyeti Başkan Vekili Hafız Celalettin Şensoy'un da etkinlikte hazır bulunacağını aktararak, "Hafız Şensoy'un yöneteceği Huzur İlahi Grubu da semazenler eşliğinde bir gösteri sunacak." dedi.

Etkinliğin Hz. Peygamber ve kardeşlik ahlakı temasında gerçekleşeceği bilgisi veren İrfan Demir, şunları kaydetti: "Huzur, kardeşlik, birlik ve beraberliği temsil eden etkinliğe tüm halkımızı davet ediyoruz."

(...)

12.04.2012 22: 38: 56

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyaz Saray İrfan Demir Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title