Haberler

Dr. Mert Can Özman, Kanserden Korunma Yollarını Anlattı

Kütahya’nın Altıntaş İlçe Devlet Hastanesi tarafından Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesinde program düzenlendi.

Kütahya'nın Altıntaş İlçe Devlet Hastanesi tarafından Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesinde program düzenlendi. Programa Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, İl Halk Sağlığı Müdürü Yard. Doç. Dr. Ali Güvey ile ilçe daire amirleri katıldı.

Toplantıda Altıntaş İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mert Can Özman tarafından kanser ve kanserden korunma yollarına ait sunum yapıldı. Özman, tüketilen gıdaların neden olduğu kanser konularına vurgu yapıldı.Sigaranın kanser üzerindeki etkilerini dile getirdi.

Özman, özellikle son dönemde Türkiye'de erkeklerde akciğer kanseri ve kadınlarda meme kanserinin yüksek oranlarda arttığı ve bunlardan korunmanın yollarını anlattı.

Tören sonunda ilçede öğrenim gören lise öğrencileri arasında kanser ile ilgili resim yarışmasında dereceye giren ilk beş öğrenciye hediyeleri verildi. Yarışmanın birincisi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İlknur Süngü'ye satranç takımı, yarışmanın ikincisi Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesi öğrencisi Nazmiye Şeyma Karaman'a kitap ve zeka oyunu, üçüncü olan Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Ali Akbaş'a kitap ve tükenmez kalem seti, Dördüncü olan Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Sakız'a ve beşinci olan Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Serkan Sarıya 'ya protokol tarafından kitap hediye edildi.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altıntaş Mert Can Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
title