Haberler

Doğuş Çay Grubu'ndan Palta'ya Ziyaret

Aksaray'da cips fabrikası kuran Doğuş Çay Grubu Müdürü Cuma Aygün, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’yı ziyaret etti.

Aksaray'da cips fabrikası kuran Doğuş Çay Grubu Müdürü Cuma Aygün, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı ziyaret etti.

Palta, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Aksaray'ın dinamik bir şehir olduğunu ve her geçen gün geliştiğini söyledi.

Aksaray'da yapılan her türlü yatırımın kendileri için sevinç kaynağı olduğunu belirten Palta, "Bu yatırımların, Aksaray'a çok büyük katkısı var. Doğuş çayında arsa tahsisi konusunu halletmiştik. Bu yatırımlarla hem yatırımcı kazanacak hem de vatandaş kazanacaktır" şeklinde konuştu.

Doğuş Çay Grubu Müdürü Cuma Aygün ise üretimlerinin her geçen gün arttığını söyledi.

Cipste hedef kapasitelerini 2015'te 10 bin ton kapasiteye çıkartmak olduğunu belirten Aygün, "Cips fabrikamız şimdilik yılda 10 bin ton kapasitede üretim yapıyor. Ancak hedefimiz, ileriki basamaktaki 2015 için 30 bin ton kapasiteye çıkartmak. Yaklaşık yüzde 20'sini ihracata, yüzde 80'i ise iç piyasaya gidiyor. İhracatımızı ırak, Arnavutluk, Ukrayna, Romanya, İran, İsrail ve Avrupa ülkelerine yapıyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız artacaktır" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Palta Doğuş Çay Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title