Haberler

Diş Hekimliği Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde 5. dönem mezuniyet heyecanı yaşandı.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nde 5. dönem mezuniyet heyecanı yaşandı. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, "Diş hekimliği fakültesi en hızlı gelişen fakültemiz" dedi.

Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Kahraman, Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Alkan, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Dİş Hekimliğ Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Alkan, "Son yıllarda baş döndürücü bir hızla büyüyen, ilki gerçekleştiren ve bu alanda çıtayı oldukça yükseğe çıkartan fakütemizin buralara yükselmesi bizi mutlu etmektedir. Ülkemizde diş hekimliği alanında branş hastanesini üniversitemiz bünyesinde açmıştık. bu branş hastanesini hizmete sunduk. Bu dönemde bize 'başaramazsınız', 'hizmet veremezsiniz' diyenler olmuştu ama inat edip hastanemizi hizmete açtık. Türkiye'de bir ilk olan bu branş hastanesini kısa süre içerisinde tamamlamıştık" dedi.

Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş ise, mezun olan öğrencilere odanın önemini anlattı. Maraş, yaşadığı tecrübeleri de yeni mezun olmuş diş hekimleri ile paylaştı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ise, "Arkadaşlarımız hocalarından ve arkadaşlarından ayrıldığı için bir burukluk yaşıyorlar. Temel atmak için yeterli araç ve gereç olmadığı için bir ara kazılıyor ve avuçlarında topral taşıyorlardı. Bugün artık dünyada bilinen ve evrensel olarak kabul edilen bir üniversite haline gelmiştir. Üniversitemiz toprak taşımadan bugün kök hücre taramalarının yapıldığı bir üniversite haline gelmiştir. Çok hızlı gelişmek zorundasın ve üniversitemizde bu bakımdan bu performansı gösteren bir üniversitedir. Diş hekimliği fakültemizde en hızlı gelişen fakültedir. Çok genç ve enerjik dekanı ile kadrosu vardır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere teker teker diplomaları verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Keleştemur Yüksel Kahraman Melikgazi Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title