Haberler

Didim'in 2012 Yılı Gelir-Giderleri Onaylandı

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında gerçekleştirildi.

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem de 2012 yılının idari ve kesin hesapları oy birliğiyle kabul edildi.

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında yapılan toplantıya mazeretli olarak CHP grubundan Osman Ayyıldız ve A. Turan Özdemir AK Parti

grubundan ise Kadir Karakaya katılmadı.

Meclis toplantısı öncesinden Didim Kent Meydanında kullanılması düşünülen taşlarla ilgili olarak bilgi verildi. Belediye Proje sorumlusu Güven Tezel ise slayt eşliğinden Kent Meydanının yapısıyla ilgili olarak meclis üyelerine bilgiler aktardı.

Ardından gündeme geçildi. Gündemin ilk maddesinde 5 adet memur personelin kadro derecesinin değiştirilmesi konusu ele alındı. Yazı İşleri Müdürü Nalan Salan meclis üyelerine bilgiler verdi. Madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise 2012 mali yılı İdari ve Kesin Hesaplarının görüşüldü. Hesap İşleri Müdürü Kemal Beleci meclise bilgi verirken 2012 yılı için 53 bin 564 bin TL taahkuk yapılırken 49 bin 432 Bin TL tahsilat olduğunu, ayrıca 2012 yılı için de 64 bin 662 Bin TL gider olduğu belirtildi.

İkinci madde AKP grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. Gündeminin üçüncü maddesinde ise Sağ-Tur'da yapılması planlanan park için İller Bankasından kredi alınması talebi ele alındı. Yapılacak parkın bölgede bulunan 23 site sakinine hitap edeceği belirtilirken Kredi alınması konusu oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde ise Kızılyer Mevkii 1151 parsel için hazırlanan imar planı teklifi görüşüldü. Teklif oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesinde ise Kutlukent Sitesi için hazırlanan 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar plan değişikliği teklifi ele alındı. Konuyla ilgili olarak İmar Komisyonu raporu ele alındı. Maddenin oylanmasında CHP'li Salih Bankoğlu ve İbrahim Eray ile AK Parti'li Atila Milor çekimser, CHP'li Serdar Topal ile AK Parti'li Burhan Çolak ret oyu verirken madde oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin son maddesinde yer alan 10538 parsel ile ilgili talep ilerleyen mecliste görüşülmesi talebiyle ve oy birliğiyle ertelendi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Ayyıldız Mümin Kamacı Ak Parti Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title