Haberler

Dedem ve Ninem ile Okuyorum Türkiye'yi Geziyorum Projesi"

Sivas'ın Ulaş ilçesinde yürütülen proje kapsamında, 6 okulda kütüphane oluşturuldu.

Sivas'ın Ulaş ilçesinde yürütülen "Dedem ve Ninem ile Okuyorum Türkiye'yi Geziyorum Projesi" kapsamında, 6 okula kütüphane kuruldu.

Ulaş Milli Eğitim Müdürlüğünce Sosyal Destek Programı kapsamında hazırlanan "Dedem ve Ninem ile Okuyorum Türkiye'yi Geziyorum Pojesi" çerçevesinde, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu, Baharözü İlkokulu/Ortaokulu ve Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu/Ortaokulu ile Eskikarahisar, Acıyurt ve Kurtoğlu ilkokullarında kütüphane oluşturuldu.

Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Birsen Şentürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sorumluluğunda yürütülen projeyle, öğrencilerin ve ailelerinin boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmesinin amaçlandığını söyledi.

Oluşturulan kütüphaneler sayesinde, öğrencilerin ve velilerin kitaba daha kolay ulaşabildiğini belirten Şentürk, proje kapsamında en çok kitap okuyan öğrenciler ve aile bireyleri için Çanakkale gezisi düzenleneceğini, aynı zamanda bu kişilerin sinemaya ve tiyatroya götürüleceğini sözlerine ekledi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Yenikarahisar Baharözü Türkiye Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title