Haberler

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Trafiğe Takılan Kaymakam, Törene 10 Dakika Gecikti

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Cumhuriyet Bayramı'nın 87'nci yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk koyma törenine trafiğe takılan Kaymakam Ali Dursun 10 dakika geç geldi.

Çorlu Atatürk Meydanı'ndaki çelenk koyma töreninde görevli askerler yaklaşık 1 saat önce hazır bekletilince ıslandı. Protokol üyeleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları saat 12.45'te başlayacak olan törene bir süre önce geldi.

2'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Ahmet Turmuş ve Belediye Başkanı Ünal Baysan ise tam vaktinde geldi. Prtokoldekiler yağmur altında beklerken Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ise törene 10 dakika geç geldi. Kaymakam Dursun, trafiğe takılınca geciktiğini söyledi.

Kaymakam Ali Dursun tören alanına geldikten sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenklerin Atatürk Anıtı'na konulmasının ardından tören sona erdi.

ÇELENKLER DEVRİLDİ

Saatteki hızı 60 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar ise Tekirdağ, Kırklareli ve Lüleburgaz İlçesi'ndeki Cumhuriyet Bayramı öncesi Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk koyma töreninde protokol üyelerini zor durumda bıraktı. Çelenkler rüzgar nedeniyle sürekli düşünce, görevliler çelenklerin düşmemesi için başında nöbet tuttu.

Kırklareli'deki Vilayet Çay Bahçesi'ndeki büyük kavak ağacı devrildi. Bahçede kimsenin olmaması olası bir yaralanmayı önledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title