Haberler

Tekirdağ Baro Başkanı, Ünal Baysan'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Tekirdağ Baro Başkanı Huriye Altay Erol, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Baro Başkanı Huriye Altay Erol, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Baysan ziyarette, seçimler sonrasında göreve gelen Tekirdağ Baro Başkanı Erol ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Baysan, yeni seçilen baro yöneticilerinin bölgede ciddi çalışmalar yapacağına inançlarının tam olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz günlerde göreve seçilen baro yöneticilerimizin bizleri de ziyaret etmelerinden dolayı son derece mutlu oldum. Bundan sonra da ciddi ve güzel çalışmalar yapacaklarına inanıyorum" dedi.

Ziyarette, Tekirdağ Barosu Genel Sekreteri Murat İşcan ile yönetim kurulu üyeleri Havva Nalbant Tekin, Ahmet Rahman Metin ile Çorlu Belediye Meclis Üyesi Umut Azgüler de hazır bulundu.

-TAGİD'den Başsavcı Korkmaz'a ziyaret

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette kendisi ve önceki görev yerleri hakkında bilgi veren Korkmaz, 2014 yaz kararnamesi ile Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandığını söyledi.

Çorlu'nun, hem sanayi hem de sosyal yaşam alanı olarak gelişmiş büyük bir ilçe oluğunu ifade eden Korkmaz, Çorlu'da sivil toplum kuruluşlarının çok duyarlı ve yaygın olduğunu kaydetti.

TAGİD'in, kendilerini ziyaretinden dolayı memnun olduklarını, bundan sonrada bir araya geleceklerini söyleyen Korkmaz, misafir gruba teşekkür etti.

TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat ise Çorlu hakkında bilgi verdi.

Ziyarete Genel Sekreter Nihat Biçer ve TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik Ayhan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Çorlu Gazeteciler Derneği'nden Kaymakam Kılıç'a ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği yönetim kurulu, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Levent Silistre ziyarette, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 2. Gazeteciler Kupası'na katılımından dolayı Kaymakam Kılıç'a teşekkür eden Silistre, "Çorlu'da sosyal ve kültürel projeler üreterek ilçemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Dernek olarak 'biz büyük bir aileyiz' sloganıyla çıktığımız yolda kardeşlik, dostluk ve fair play ruhunu spor camiasına da yansıtmak amacındayız" dedi.

Kaymakam Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2. Gazeteciler Kupası organizasyonunu çok başarılı bulduğunu ifade etti.

Ziyarette, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Ünal Baysan Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title