Haberler

Çorlu'da Yardım Sevenlerden Burs Kermesi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (Tysd) Çorlu Şubesi Tarafından Burs Verilen Öğrencilerin Sayısını ve Alınan Burs Miktarını Arttırmak İçin Kermes Düzenlendi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Çorlu Şubesi tarafından burs verilen öğrencilerin sayısını ve alınan burs miktarını arttırmak için kermes düzenlendi.

Omurtak Caddesi üzerinde yer alan eski Koçbank binasında gerçekleştirilen kermesin açılışına, Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Yavuz Yalçın, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert, daire amirleri, dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Kermesin 21 Nisan akşam 19.00'a kadar gezilebileceğini kaydeden TYSD Çorlu Şube Başkanı İnci Aksu, "Dernek olarak 32 öğrencimize burs veriyoruz. Öğrenci sayısını arttırmak ve daha fazla burs verebilmek için derneğimize katkı sağlanması adına bu kermesi düzenledik. Yiyecek reyonunun da yer aldığı kermesimizde dernek üyelerimizin el emeği ürünleri satışa sunuluyor. Ayrıca İstanbul'dan da gelerek kermesimize katılanlar var. Bu kişiler satışlarından elde ettikleri karlardan derneğimize pay verecekler. Çocuklarımızı okutabilmek, daha fazla öğrenciye burs verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Dernek üyeliği konusunda eksiklikleri bulunduğunu kaydeden Aksu, "Üyelerimizin bazıların ölümü bazılarının da başka şehirlere yerleşmesi nedeniyle üye sayımızda azalma meydana geldi. Genç ve yeni üye bulmakta zorlanıyoruz. Biz üyelerimizden hiç birine derneğimize para verin bağışta bulunun demiyoruz, ancak bağışları olursa kabul ediyoruz. Üyelerimizden el emeği ürünlere katkı sağlamaları yönünde yardım istiyoruz. Yeni üye arayışı içerisindeyiz" diye konuştu.

(EŞ-RA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title