Haberler

Çiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Veda Etti

Niğde İli çiftlik İlçesinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta iken Niğde Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına görevlendirilen Yusuf Tüfekçi'ye veda yemeği düzenlendi.

Niğde İli çiftlik İlçesinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta iken Niğde Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına görevlendirilen Yusuf Tüfekçi'ye veda yemeği düzenlendi.

Çiftlik ilçesinde düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakam Vekili Hamit Genç, Belediye Başkanları, Cumhuriyet Savcısı, Garnizon Komutanı, Daire amirleri okullarda görevli idareciler ve personel katıldı. Yemek sonrası konuşma yapan Yusuf Tüfekçi " Çiftlik İlçesinde 13 yıl önce geldim ve burada öğretmen olarak göreve başladım. Okul müdürlüğü, şube müdürlüğü ve 6 yıla yakın bir süredir de milli eğitim müdürlüğü yapıyorum. Buradan ayrılıyor olmam beni hüzünlendiriyor. Ama Niğde'de de Melendiz'in temsilcisi olmaya devam edeceğim. Çiftlik ilçesini hiçbir zaman unutmayacağım." dedi.

Program sonrasında İlçeMilli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'ye Kaymakam Vekili Genç tarafından Başarı Belgesi ve plaket takdim edildi. İlçe Belediye Başkanı Yusuf Öcal ise ilçeye vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Program sonrasında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına görevlendirilen Tüfekçi tüm katılımcılara teşekkür etti ve ilçe milli eğitimdeki görevini de Şube Müdürlüğüne bakan Erdoğan Çelik'e devretti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title