Haberler

Çiftçilere Müjde

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu, 2016 Çiftçi Kayı Sistemi (ÇKS) başvuru tamamlanma süresi 30 Haziran’dan 31 Aralık 2016 tarihine ertelendiğinin müjdesini verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu, 2016 Çiftçi Kayı Sistemi (ÇKS) başvuru tamamlanma süresi 30 Haziran'dan 31 Aralık 2016 tarihine ertelendiğinin müjdesini verdi.

ÇKS Yönetmeliğine göre 2016 yılı ÇKS başvuru süresinin 30 Haziran 2016 tarihinde sona erdiğini bildiren Aydınlıoğlu, "Ancak, bu yıl son başvuru tarihinin Ramazan ayına denk gelmesi ve yaşanan terör olayları nedeniyle çok sayıda çiftçimiz belirlenen sürede başvurusunu yapamamış ve verilen desteklerden faydalanma hakkını kaybetmişti. Bir süre önce bu konu ile ilgili tarım şehir olan Balıkesir'de çiftçilerimizin sorunlarını bölge milletvekillerimizle beraber direk olarak Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e görüşerek aktarmıştık. Süre yıl sonuna kadar uzatıldı. Resmi gazetede de yayınlandı. Çiftçilerimize hayırlı olsun" - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınoğlu Balıkesir AK Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title