Haberler

CHP Torbalı Adayı Yörük Köylerde Çok Seviliyor

Güncelleme:

Her akşam başka bir köyde vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinleyen Torbalı Belediye Başkan adayı Ufuk Yörük, büyük bir sevgi seli ile karşılanıyor.

Köy gezilerine devam eden ve her akşam başka bir köyde vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinleyen Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, büyük bir sevgi seli ile karşılanıyor. Gittiği her köyde yoğun bir ilgi ile karşılanan Yörük, köylü vatandaşlarla aralarında kurdukları bu gönül bağının sebebi olarak kendisinin de bir çiftçi çocuğu olmasına bağlıyor. Yörük önceki akşam da Şehitler ve Aslanlar'da kahvehane toplantısı gerçekleştirdi.

10 YILDIR KÖYLERE HİZMET EDİYOR

Torbalı Mahallesi'nde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, gençlik ve çocukluk yıllarında babasının tarlasında çalışan Ufuk Yörük, gittiği her köyde büyük bir coşku ile karşılanıyor. 5 yıl İl Genel Meclis Üyeliği, 5 yılda Torbalı Belediyesi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi'nde meclis üyeliği görevlerini başarıyla yerine getiren Ufuk Yörük, hizmetle dolu geçen 10 yılında köylerin sorunları ile yakından ilgilendi.

"BENDE BİR ÇİFTÇİ ÇOCUĞUYUM"

Kendisinin de bir çiftçi çocuğu olduğunu hatırlatan Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Ben de bir çiftçi çocuğuyum. Torbalı Mahallesi'nden Muhtar Kadir'in oğluyum. Babamla birlikte yıllarca çiftçilik yaptık. Toprak kokusunu iyi bilirim. Üniversiteyi bitirip avukat oldum, tarlamda çizmelerimi çıkarıp gidip avukatlık cübbesi giydim. Babam hem çiftçi hem de muhtar idi. O nedenle köylerle aramızda güçlü bir gönül bağı var. Köylerimizin benim hayatımda özel bir yeri var. Gittiğim her yerde de söylüyorum, her insanın kendini ait hissettiği bir köyü olmalı. Bu nedenle de sizlerin desteği ile göreve geldiğim zaman, köylerimizin yaşaması için, kalkınıp güzelleşmesi için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

ŞEHİTLER VE ASLANLAR'DA KÖYLÜ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Köy gezilerine Şehitler ve Aslanlar köyleri ile devam eden Yörük, köy kahvehanesinde bir araya geldiği köylü vatandaşlarla sohbet etti. Yörük, "10 yıldır gerek İl Genel Meclisi'nde gerekse de Torbalı Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görev yaptığım için köylerimize elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Köylerimizin ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözüm üretmek için 2 türlü projeler üreteceğiz. Bu projelerimizin bir bölümü köylerimizin acil ihtiyaçlarına karşılık verecek kısa dönemli projeler, bir bölümü de köylerimizi yaşatacak, ayakta tutacak 20 yıl sonrasını düşünerek hazırlayacağımız uzun dönemli projeler olacak" şeklinde konuştu.

"ESKİ DEĞİRMEN RESTORE EDİLECEK KÖY HALKINA KAZANDIRILACAK"

Çocukluk yıllarında Aslanlar Köyü'ne pikniğe geldiğini söyleyen Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "İlkokulda okurken Aslanlar köy okulu kardeş okulumuzdu. Beraber gelir bu köyde piknik yapardık, eski değirmenin bulunduğu yerde. O değirmen şu an atıl durumda. Göreve geldiğimiz zaman ilk işlerimizden biri de o değirmeni restore ederek köy sosyal hayatına kazandırmak olacak" şeklinde sözlerini tamamladı. Ufuk Yörük'e köy ziyaretlerinde Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve belediye meclis üyesi adayları tam kadro eşlik ettiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Torbalı Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

title