Haberler

Çevre Andının Yazılı Olduğu Taşa Protokollü Açılış

Manisa'nın Salihli İlçesinde, Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası Kapsamında Kent Meydanına Yerleştirilen Üzerinde Ulusal Çevre Andı'nın Yazılı Olduğu Bir Taş Törenle Açıldı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası kapsamında kent meydanına yerleştirilen üzerinde Ulusal Çevre Andı'nın yazılı olduğu bir taş törenle açıldı.

Ulusal Çevre Andı yazılı taşın açılış törenine Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Manisa İl Çevre Orman Müdürü Yahya Güngör ile Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık ve Kudret Demir İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Koç katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "Bugün, Türkiye'nin ve dünyanın pek çok yerinde çeşitli etkinlik ve hatırlatmalarla kutlanan Çevre Günü ve Çevre Haftası etkinlikleri, gittikçe daralan ve yok olan doğamızın, doğal kaynaklarımızın bilinçli bir kavrayış ve yaşam tercihleriyle kullanılmasına bir ölçüde de olsa katkı sağlamasını arzu ederiz. Daha iyi, daha güzel, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir dünya ve doğa için hepimiz daha duyarlı ve bilinçli olmalıyız" dedi.

Daha sonra Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Manisa İl Çevre Orman Müdürü Yahya Güngör ile Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık kurdeleyi keserek ilçe halkının ziyaretine açtı.

ULUSAL ÇEVRE ANDI "Şimdiki ve gelecek kuşakların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşama hakkına sahip olduğu gerçeğinden hareketle, çevreye duyarlı bir kalkınmadan yana olduğumu vurgulayarak doğal kaynakların ekonomik kalkınmanın hem kaynağı, hem sınırını oluşturduğunu bilerek, çevrenin korunması ve geliştirilmesinde bireysel katkı ve katılımın gereğine ve önemine inanarak; çevresel değerlere sahip çıkıp zarar verenleri uyaracağıma, doğal kaynaklardan faydalanırken uyumlu davranacağıma, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğime, bu yönde iş birliği ve dayanışma anlayışı içerisinde hareket ederek çevre konusunda herkese örnek olacağıma söz veririm." (ES-ÖA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title