Haberler

Cem Vakfı Başkanı Doğan'dan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’ı Sırrıpaşa Konağı’nda ağırladı.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan'ı Sırrıpaşa Konağı'nda ağırladı. Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Doç Dr. Tahir Büyükakın'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Doğan'a kent hakkında bilgiler verdi.

Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'yla bir araya geldi. Sırrıpaşa Konağı'nda gerçekleşen ziyarette Doğan, Kocaeli'nin sınırlarının tamamı büyükşehir olan iki kentten biri olmasıyla diğer büyükşehirlere örnek olduğunu belirtti. Kocaeli modelinin başarıya ulaşmasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bunu diğer büyükşehirlerde de uygulamaya koyduğunu söyleyen Doğan, yerelleşmenin önemine vurgu yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kocaeli hakkında bilgiler verirken, son 10 yılda Kocaeli'nin büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını belirtti. İzmit Körfezi'ne giden atık suların yüzde 98'ini arıttıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Hem çevremize hem denizimize gözümüz gibi bakıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu İzzettin Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title