Haberler

Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan Vefa Örneği

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, kendisiyle beraber Çat halkına 2 yıl 3 ay 3 gün hizmet eden ve tayini Kırşehir Vali Yardımcılığına çıkan Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş’ın onuruna yemek verdi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, kendisiyle beraber Çat halkına 2 yıl 3 ay 3 gün hizmet eden ve tayini Kırşehir Vali Yardımcılığına çıkan Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş'ın onuruna yemek verdi.

Tayini Kırşehir Vali Yardımcılığına çıkan Kaymakam Pektaş'ın onuruna verilen yemekte, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç hazır bulunurken, aynı zamanda İl Emniyet Müdürü vekili Mustafa Kılıç, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Demirci, Hakim Fatih Çetin, Hakim Hülya Karcı, Çat Belediye Başkan Yardımcısı M.Mazhar Özdemir,Belediye Encümenleri,daire amirleri, memur ve Çok sayıda vatandaşlar da hazır bulundu. Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Başkan Kılıç, Kaymakam Pektaş ile beraber Çat halkına 2 yıl 3 ay 3 gün hizmet verdiklerini ifade etti. Pektaş'tan çok memnun kaldıklarını ifade eden Kılıç, "Beraber azımsanmayacak bir sürede kol kola vererek çalıştığımız Çat eski Kaymakamı ve Kırşehir Vali Yardımcısı Ramazan Pektaş için bir veda yemeği düzenledik. Çat'a ve Çat halkına yaptığı hizmetlerden ötürü müteşekkiriz. Yeni görevinde de başarılar diliyorum..." dedi.

Veda yemeğinde konuşma yapan Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, "Görev sürecim de Çat ilçemize elimizden geleni yaptık. Gerçekten Çalışkan ufku Geniş bir belediye başkanıyla çalışmak güzel. Belediye Başkanımız Sayın Arif bey, gerçekten ilçemizde çok güzel çalışmalara imzasını atmıştır Belediye Başkanımızı canı gönülden kutluyorum. Unutmayın Kırşehir'e yolunuz düşerse bir kardeşiniz bir eviniz de orda var." şeklinde konuştu.Programın sonunda Başkan Kılıç, Pektaş'a teşekkür plaketi takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Hikmet Kılıç Mustafa Kılıç Kırşehir Çat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title