Haberler

Çarşamba'ya Kapalı Yüzme Havuzu

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Adapark İçerisinde 4 Bin Metrekare Alan Üzerine İnşat Çalışmaları Devam Eden 'Kapalı Hamam ve Yüzme Havuzu Tesisleri'nin İlçenin Sosyal Kimliğine Kimlik Katacağını Açıkladı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Adapark içerisinde 4 bin metrekare alan üzerine inşat çalışmaları devam eden 'Kapalı Hamam ve Yüzme Havuzu Tesisleri'nin ilçenin sosyal kimliğine kimlik katacağını açıkladı.

Çarşamba Belediyesi Adapark içerisinde 4 bin metrekare alan üzerine bin 200 metrekare kapalı alana sahip Hamam ve Yüzme Havuzu Tesisleri yapıyor. 'Yap-İşlet Devret' modeli ile yapılan Kapalı Hamam ve Yüzme Havuzu Tesisleri'ni 2008 yılı içerisinde hizmete açmayı hedeflediklerini açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Kapalı Hamam ve Yüzme Havuzu Tesisleri içerisinde, sauna, jimnastik salonu, kafeterya ve sosyal tesisler bulunuyor. İnşaat çalışmaları devam eden tesisleri 2008 yılı içerisinde tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Adapark Rekreasyon Alanı Projesi içerisinde söz verdiğimiz gibi bir çalışmayı daha gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

(SAM-SA) 11.06.2008 15:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title