Haberler

Bursaspor'da Altyapıdan Yetişen 11 Futbolcu Profesyonel Oldu

Bursaspor'da Altyapıdan Iüüyetişen 11 Oyuncu Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Profesyonel İmzayı Attılar.

Bursaspor'da altyapıdan ıÜüyetişen 11 oyuncu Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde profesyonel imzayı attılar.

Bursaspor Kulubü Başkanı Ali Karasu, ıÜüalt yapıdan 11 oyuncuyu profesyonel yapma kararı aldıklarını belirterek, "Şu an da 8 tanesinin sözleşmesi hazır diğer 3 arkadaşımızın da hazırlıkları devam ediyor. Alt yapımızın çalışmalarını izliyoruz. Çokta memnunuz. Adnan Örnek koordinatörlüğünde çalışmalarımız daha da güzelleşecek. Bugün profesyonel imza atan oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

Profesyonel İmzayı atan oyuncularımızın isimleri şöyle: "Muhammet Demir, İlhan Depe, Zekeriya Topayan, Bülent Çetin, Üstün Bilgi, İsmail Özgür Göktaş,

Osman Seferoğlu, Feyyaz Uçak, Salih Ilık, Taha Evke ve Onur Tunca"

Öte yandan Başkan Ali Karasu ve alt yapıdan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman, Danone Türkiye Şampiyonu olan Pilot Okul Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu sporcuları ve Türkiye 3.sü olan DSGL takımıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Ali Karasu ve yönetici Necmettin Kocaman, başarılı olan sporculara ödül olarak altın taktı.

(İHS)

13.06.2007 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title