Haberler

Bursa Kütahyalılar Derneğinden Pazarlar Belediyesine Ziyaret

Güncelleme:

Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beyhan Gündüz, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beyhan Gündüz, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beyhan Gündüz'e Turkuaz Yeşil dergisinin Editörü Murat Elaldı eşlik etti.

Ziyarette Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin çalışmaları ve Pazarlar Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldığı bildirildi.

Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beyhan Gündüz, "Biz Kütahyalılar Kültür veDayanışma Derneği olarak gönüllü kültürel hizmet vermekteyiz. Derneğimiz tarafından çıkartılan Turkuaz yeşil dergisi ile Kültür hizmeti yapıyoruz. Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yayın organı olan Turkuaz Yeşil dergimiz Bursa'da ilk hemşehri dergisi olma özelliğini taşımaktadır. Hem dergimizi Pazarlarlı hemşehrilerimize tanıtmak hem de İlçe Başkanımız Ahmet Torun'u makamında ziyaret ettik. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Pazarlar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun'a teşekkür ederiz" dedi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ise, " Kütahya'mızın tanıtımında büyük emekleri geçen Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Başkanı Beyhan Gündüz ve Turkuaz Yeşil dergisinin Editörü Murat Elaldı'ya bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kütahya'mızın tanıtımına gönüllü olarak verdikleri hizmetleri takdir ediyorum" dedi.

Bursa Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beyhan Gündüz ve Turkuaz Yeşil dergisinin Editörü Murat Elaldı, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a Turkuaz Yeşil dergisinin son sayısını hediye ettiler.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Torun Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title