Haberler

Fıkra gibi olay! 3 gün hastane hastane gezdi, şifayı tornacıda buldu

Güncelleme:

Bursa'nın İznik ilçesinde gözüne cisim kaçan bir genç, şifayı tornacıda buldu. Üç gün boyunca gittiği hastanelerde, "Bir şey yok" cevabını alan gencin gözündeki cismi sanayideki bir tornacı çıkardı.

İznik'te sahil yolunda kafe işleten Hüseyin Şener, gözüne bir cisim girmesi sonucu tam 3 gün hastaneleri dolaştı. Hastanelerde gereken tedavinin yapılmasına rağmen herhangi cisme rastlanmadı. Gözündeki ağrı devam eden genç adam, durumu yakın arkadaşına anlattı.

BÜYÜTEÇ İLE BAKIP DİKENİ ÇIKARDI

Yakın arkadaşı Hüseyin Şener'i Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bulunan sanayi sitesine götürdü. Doktor koltuğu yerine kendisini tornacıda bulan Şener, olanların bir şaka olduğunu zannetti. Tornacı ilk önce genç adamın gözüne sıvı damlattı, ardından da büyüteç ile gözün içine giren ufak dikeni çıkardı.

Bursa'da fıkra gibi olay: Hastanede bulamadığı şifayı tornacıda buldu

"HALEN ŞOKTAYIM, SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM"

Şaşkınlığını gizleyemeyen Hüseyin Şener, "Üç gün hastane hastane gezdim, gözümde bir şey olmadığını söylediler. Tabii uykusuz kaldım. Bir arkadaşıma durumu anlattım ve beni Bursa Yenişehir ilçesinde bir tornacıya götürdü. Burada gözüme bir sıvı damlatıp, cismi çıkardılar. Halen şoktayım. Sağlığıma kavuştum. Tornacı arkadaşa teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şener İznik Bursa Haberler

500

Yorumlar (12)

zırzop:

Doktorlar para istesin dursun ancak son zamanlarda bi işe yaradıkları yok ne zaman gitsek ya grevdeler yada ülkeyi terketmişler

709
122
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Doktorların vatandaşa verdiği değer ortada. Sağlık sistemi çoktan çökmüş.

668
86
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

kime niyet kime kısmet

129
5
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Son dönemde doktorların davranışları iyice kontrolden çıktı buna müdahale edilmeli. Siyasi nefretlerini mesleklerine yansıtmadan duramıyorlar. Eğitim sistemi tamamen baştan düzenlenmeli din eğitimi istemeyen dilekçe verip ayrı okulda okumalı bu kişiler kurumlara alınırken dikkat edilmeli.

17
7
yanıtYanıtla
mehmet tug:

İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN Dr ler aşırı pofpoflandı hala da pofpoflanıyor Kendini bilen dr a can feda lakin artık birilerine dur denilmesi gerekmiyormu

13
3
yanıtYanıtla
İlker Güzel:

????burdan sunu anliyorum iznikli olmak bi ayricalik doktor yoksa sanayi ustasi var

1
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Birader gittiğin yer Tornacı değil seni kandırmışlar orası Göz Cerrahi Tıp merkezi

1
0
yanıtYanıtla
Cihan Aksu:

Haber başladığını şifayı torbacı da buldu zannedenler? :D

0
0
yanıtYanıtla
recep yücel:

valla korktum yutkundum kalbimin arkasına durdu

0
0
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Yani haber doğruysa doktorların hali ortada demektir. Demek ki hepsi uzaktan eğitimle doktor olmuş vay halimize.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title