Haberler

Burç Öğrencilerine Cimnastikte 16 Madalya

Güncelleme:

Özel Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Kulubü, Adana seçmelerinde, 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Özel Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Kulubü, Adana okullar arası artistik cimnastik il seçmelerinde, minik kız, küçük kız, yıldız kız ve genç kız kategorilerinde 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Burç Çukurovalı öğrenciler, il genelinde dört kategoride 53 okulun takım halinde katıldığı artistik cimnastik il seçmelerinde, minik kız kategorisinde il 2.si olarak, 4 gümüş madalya kazandı. Küçük kız kategorisinde il 1.si olarak 4 altın ve 1 bronz madalya, Yıldız kız kategorisinde, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken, genç kız kategorisinde ise, 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alma başarısın gösterdiler.

Ayrıca, jimnastik dalında yapılan seçmelerde dört kategoride yarışan Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Kulubü öğrencileri yıldız kız takımı, il genelinde okul sporları artistik cimnastik de ikinciliği, küçük kız takımı okul sporları artistik cimnastik birinciliği, minik kız takımı ise okul sporları artistik cimnastik ikinciliğini kazanarak üç kupa almayı başardılar.

Özel Burç Çukurova İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhami Kara Adana okullar arası artistik cimnastik il seçmelerinde kazanılan başarıda, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Cevahir ve Cimnastik Antrenörü Selma Çiftçi'nin büyük katkısı olduğunu belirtirken, "Derslerin yanında öğrencilerimize çeşitli spor dallarında da eğitim vererek, her alan da başarılı olmalarını

hedefliyoruz" dedi.

Okulun cimnastik antrenörü Selma Çiftçi ise, il genelinde yapılan yarışma ve kazanılan başarı hakkında yaptığı açıklamada, "Birinci olan öğrencilerimiz, Türkiye Cimnastik Şampiyonasında Adana'mızı temsil etmeye hak kazandılar. Spor Bakanlığının kontenjanına bağlı olarak öğrencilerimiz yarışmaya katılmak için heyecanla bekliyorlar" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burç Çukurova Selma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title