Haberler

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, ilçede sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.2013 Yılı çalışma programı içerisinde devam eden Bünyan Belediyesi yol ve park çalışmalarına hız verilirken Derviş ağa camii önü parkı ve Sümer Mahallesinde...

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, ilçede sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

2013 Yılı çalışma programı içerisinde devam eden Bünyan Belediyesi yol ve park çalışmalarına hız verilirken Derviş ağa camii önü parkı ve Sümer Mahallesinde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen yeni hayata geçirilen Bünyan Yaşlı Bakım evleri inşaatında da incelemelerde bulundu.

Yol kazıma ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Sümer mahallesinde en kısa zamanda parke çalışmalarına da devam edileceğini söyleyen Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Sümer Mahallesi Kuru çeşmede yapımı devam eden yaşlı bakım evlerinin inşaat çalışmalarınıda yerinde inceledi.

Başkan Özmen, "Tüm ekipleri ile çalışmaları hızlandıran Bünyan Belediyesi başlanılan her projeyi zamanında bitirmek için gece ve gündüz durmadan çalışıyor. Dervişağa camii önü park çalışması devam ederken Sümer Mahallesinde karşılıklı olarak alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürdürülüyor. Dört buçuk yılda yüzde 95'e ulaşan alt yapı çalışmaları bu yıl başlanacak olan atık su arıtma tesisi ile tamamlanacak" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title