Haberler

Bucak'ta Kanalizasyon Çalışmaları Sürüyor

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Camii Mahallesi Sivridibi Mevkiinde çalışmaları devam eden kanalizasyon çalışmalarını Başkan Yardımcısı İbrahim Satılmış'la birlikte yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş'ten bilgi aldı.

Çalışmalarla ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; "Seçildiğimiz günden bu yana ilçemizin sorunları hakkında yol haritası çıkardık. Belediye olarak Bucak'ın tüm alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tekrar gözden geçirerek, eksiklikleri imkanlar ölçüsünde en kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz. Bir bölgede altyapı çalışması yaparken diğer altyapı çalışmalarını da tamamlıyoruz. Camii Mahallesi Sivridibi Mevkiinde 1.5 km.lik 200'lük bir kanalizasyon çalışmamızı yapıyoruz. Kanalizayon çalışmaları nedeniyle ulaşım aksaklığı yaşayan hemşerilerimden biraz daha sabır ve anlayış göstermelerini rica ediyorum. Başlatılan çalışmalarımız inşallah en kısa sürede bitecek." dedi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Mutlu Ömer Gümüş Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title