Haberler

Bismil'de Halk Toplantısı

Güncelleme:

Bismil'de Belediye ve BDP İlçe örgütü yaşanan süreci değerlendirmek ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmak amacıyla halk toplantısı düzenledi.

Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde BDP İlçe örgütü ve Bismil Belediyesi yaşanan süreci değerlendirmek ve 5 yıllık stratejik planı oluşturmak amacıyla halk toplantısı düzenledi.

Şentepe Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına Bismil Belediye eş başkanı Cemile Eminoğlu, BDP Bismil İlçe yöneticilerin yanı sıra yüzlerce kişi katıldı.


Ardından söz alan Bismil Belediye eş başkanı Cemile Eminoğlu, Bismil halkına 30 Mart seçimlerinde kendi iradesine sahip çıktığı için teşekkür etti.

Büyükşehir yasasıyla birlikte Büyükşehir belediyesine devrettikleri birimleri aktaran Eminoğlu, seçim sürecinde belirtikleri gibi halkı tüm karar mekanizmalara dahil etmeyi amaçladıklarını belirterek, "Biz İlçemizle ilgili alacağımız tüm kararları halkımızla birlikte almayı amaçlıyoruz. Bu günkü toplantımızın temel amacı halkımızın sorunlarını dinlemek ve hazırlayacağımız 5 yıllık stratejik planımızı birlikte hazırlamaktır. Sizlerin talebi doğrultusunda Şentepe Mahallemizin talepleri doğrultusunda iki kattan oluşan Halk Evin inşası tamamlanma aşamasına gelmiştir. Çok yakında sizlerle birlikte bu evin açılışını gerçekleştireceğiz. İlçemizde yüz yıldır yapılmayan hizmetlere imza attık. Biz halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bizim hizmetimizdeki başarının sırrı halkımıza hizmet etmek sevgisi var. İnsanın içinde hizmet etme sevgisi varsa yapılmayacak hiçbir şey yoktur" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cemile Eminoğlu Diyarbakır Bismil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title