Haberler

Biga-çanakkale Arasında Duble Yol Çalışmalarına Başlanıyor

Biga Kaymakamlığı'nda Gerçekleştirilen Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı'nda Biga ile Çanakkale Arasındaki Duble Yolun Yapım Çalışmalarına Kısa Sürede Başlanma Kararı Alındı.

Biga Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı'nda Biga ile Çanakkale arasındaki duble yolun yapım çalışmalarına kısa sürede başlanma kararı alındı.

Biga Kaymakamı Mustafa Gündoğan Başkanlığı'ndan gerçekleşen Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen toplantısında Göktepe mevkiinden itibaren Biga-Çanakkale yolunun duble hale getirilmesi kararı alındı. İlk etapta 13,5 kilometrelik bölümün duble hale getirileceği çalışma Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesinden yapılacak katkı ile Lapseki sınırına kadar ulaşacak. Duble yol çalışmalarının ihalenin ardından 10 gün içinde başlayacağı belirtilirken, 2 etapta geçekleşecek olan ihalenin ilkinde 5,5 kilometre, ikincisinde ise 8.2 kilometre yolun yapılacağı öğrenildi.

(BY-AÖ) 10.06.2008 16:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title