Haberler

Benim Mahallem Projesi Büyüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi’ne Akçeşme Mahallesi de katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi'ne Akçeşme Mahallesi de katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin mahalle muhtarlarının başkanlığında oluşturduğu ve ilk olarak 8 mahallede başlatılan Benim Mahallem Projesi büyüyor. Mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi hedeflenen projeye Akçeşme Mahallesi de dahil oldu. Akçeşme Mahallesi'nde gerçekleştirilen proje toplantısına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Akçeşme Mahalle Muhtarı Şaban Heybeli ve mahalle sakinleri katıldı. Benim Mahallem ile mahalle sakinlerinin yaşadıkları sorunlara kendilerinin çözüm üreterek karar sürecinde de yer alacaklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, projenin her geçen gün büyüdüğünü söyledi.

"Mahalle sakinleri alınan kararlara dahil olacak"

Başkan Değirmenci, "Biz bundan sonraki süreçte karar alırken, Akçeşme Mahallemizi konuşurken sizlerle birlikte karar vermek istiyoruz. Artık yönetim anlayışı değişiyor. Bizler bu sürece sizleri de dahil etmek için geldik. Bizden sonra gelecek nesillere, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güzel bir gelecek bırakalım istiyoruz" dedi. Mahalle meclislerinin doğal başkanının muhtarlar olduğunu ifade eden Değirmenci, "Bizler bu halkaları biraz daha genişletelim istiyoruz. Kadını, genci, çocuğu, engellisi, yetişkini, yaşlısı ile herkes mahalle meclislerimize dahil olsun. Bu proje ile Akçeşme'de yaşayan vatandaşlarımız belirli periyotlarda bir araya gelerek birbirlerini tanıyacak, sohbet edecek fikir alışverişinde bulunacak ve düşünülen güzellikleri birlikte paylaşacaklar " diye konuştu. Konuşmanın ardından mahalle sakinlerinin onayıyla Akçeşme Benim Mahallem Projesi'ne dahil oldu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Değirmenci Denizli Yerel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı?
İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title