Haberler

Belediyedeki Sözleşmeli Personelin Kadro Sevinci

Adıyaman Belediyesi bünyesinde görev yapan 33 sözleşmeli personel kadro sevinci yaşadı.

Adıyaman Belediyesi bünyesinde görev yapan 33 sözleşmeli personel kadro sevinci yaşadı.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen programla sözleşmeli personel imzalarını atarak kadroya geçti. Programa Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ebubekir Fırat, Hacı Yusuf Bilgin, Personel Müdürü Mesut Tekin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abuzer Gelse, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Pancar ve kadro almaya hak kazanan belediye personeli katıldı.

Kadro alan personeli tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan konuşmasında, "Belediyemiz bünyesinde teknik eleman olarak çalışan arkadaşlarımızın kadroya geçişleriyle ilgili olarak bir araya geldik. Bilindiği üzere 2007 yılında da yine Sayın Başbakanımız mevsimlik işçilere kadro sözü vermişti mevsimlik işçilerimiz kadrolarına kavuştular. 15 Ocak 2009 tarihinden beri 5393 sayılı Belediye kanunun 49 maddesinin 3. fıkrası kapsamında sözleşmeli olarak çalışan teknik ve idari personellere 2 Ağustos 2013 tarihli ve 28726 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 657 sayılı kanunun 4/a maddesine göre memur kadrolarına Belediyemiz bünyesindeki 33 personel alınmıştır. Kadro alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah iyi ve güzel bir gelecek, çalışma ortamı bizleri bekliyor. Gelecekleri aydınlık olsun, güzel olsun. Bütün günleri böyle olsun. Ben onları tebrik ediyorum" dedi.

Kendi evladı kadro almış gibi kadro alan personel için büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükaslan; "Başarı varsa bu sadece Necip Büyükaslan'ın başarısı değil, hepimizin başarısıdır, bir eksiklik varsa bu da hepimizin eksikliğidir. Hep birlikte Adıyaman'ı daha ileriye götürmek için çalışıyoruz, hizmetin gitmediği yer yok. Bizim dönemimiz değişim ve dönüşüm dönemidir. Dünya liderinin olduğu bir ülkede bizlerde üstümüze düşeni fazlasıyla yapmalıyız. İnşallah üçüncü dönemimizde edindiğimiz tecrübeyle ilimizi komşu illerimizle aynı seviyeye getirmek için çaba göstereceğiz. Kısmet olursa Adıyaman'ı ön plana çıkaracak vizyon projelerimiz var ve çalışmalarımız sürüyor. Çalışanlarımızla birlikte bu projelerimizi de hayata geçirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Adıyaman Belediyesi'nde sözleşmeli olarak çalışan 33 teknik personel kadroya geçmelerinde katkısı bulunan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan'a teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Büyükaslan Yusuf Bilgin Mesut Tekin Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title